ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – Η συναυλία της El Sistema Greece Youth Orchestra στην προβολή του Βασιλιά των Λιονταριών στο Athens Open Air Film Festival

  • Αρχική
  • Εκδηλώσεις
  • ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – Η συναυλία της El Sistema Greece Youth Orchestra στην προβολή του Βασιλιά των Λιονταριών στο Athens Open Air Film Festival

Το 13ο Athens Open Air Film Festival και το Εl Sistema Greece, με βαθιά συμπάθεια και αίσθημα αλληλεγγύης, ανακοινώνουν την ΑΝΑΒΟΛΗ της σημερινής εκδήλωσης στο προαύλιο του Ζαππείου λόγω συμμετοχής στο τριήμερο εθνικό πένθος για το ναυάγιο στην Πύλο.

Η El Sistema Greece Youth Orchestra αναφέρει ότι «επέλεξε να σιωπήσει ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους ανθρώπους που χάθηκαν. Τα μουσικά μας όργανα θα παραμείνουν στη θήκη τους».

Η προγραμματισμένη ειδική προβολή, αφιερωμένη στα 100 ΧΡΟΝΙΑ DISNEY της ταινίας Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ, των Ρότζερ Αλερς και Ρομπ Μίνκοφ καθώς και η ζωντανή μουσική συναυλία από την El Sistema Greece Youth Orchestra θα μετακινηθούν τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου, ίδια τοποθεσία και ώρα. 

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και εκφράζουμε τη θλίψη και τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού ναυαγίου.

Πληροφορίες ΝΕΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ εκδήλωσης:

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ DISNEY

21:30 Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ των Ρότζερ Αλερς και Ρομπ Μίνκοφ (The Lion King, 1994 | 88’) 

Προαύλιος χώρος Ζαππείου Μεγάρου | Αθήνα 

Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη με αγγλικούς υπότιτλους.

20:45 

Θα προηγηθεί ζωντανή μουσική συναυλία από την El Sistema Greece Youth Orchestra (μέλη ορχήστρας ηλικίας 9 – 17 ετών) η οποία θα ερμηνεύσει τα αγαπημένα της κομμάτια από όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας ένα ποικίλο ρεπερτόριο κλασικής και δημοφιλούς μουσικής γεμάτο χαρά. (Διάρκεια: 45’)

20:00 – 21:00 

Face Painting εμπνευσμένο από την ταινία