Το εκπαιδευτικό εγχειρίδιο του έργου Music for Active Citizenship (MAC)

MAC

Με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε το εκπαιδευτικό εγχειρίδιο που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Music for Active Citizenship: a Young Music Mentors Program (MAC).

Το εκπαιδευτικό εγχειρίδιο απευθύνεται σε μουσικούς, μουσικοπαιδαγωγούς και σε όποιον ενδιαφέρεται για τη μουσική ως εργαλείο κοινωνικής ένταξης.

Το MAC είναι ένα έργο Erasmus+ που υλοποιείται στην Κύπρο και την Ελλάδα με εταίρους το Sistema Cyprus και το El Sistema Greece. Το έργο αποσκοπεί να προσφέρει ευκαιρίες για κοινωνική και εκπαιδευτική αλληλεπίδραση μεταξύ μαθητών των τοπικών μουσικών προγραμμάτων Sistema με προσφυγικό ή μεταναστευτικό υπόβαθρο και ντόπιων σπουδαστών μουσικής. Βασισμένο στα θεμέλια της κοινωνικής μουσικής εκπαίδευσης, το έργο επιδιώκει να προωθήσει την κοινωνική ισότητα και να επιδιώξει την κοινωνική ένταξη, εκπαιδεύοντας παράλληλα για την αξία της κοινωνικής ποικιλομορφίας.

MAC Εκπαιδευτικό εγχειρίδιο για νέους μουσικούς μέντορες (ΑΓΓΛΙΚΑ) – DOWNLOAD
MAC Εκπαιδευτικό εγχειρίδιο για νέους μουσικούς μέντορες (ΕΛΛΗΝΙΚΑ) – DOWNLOAD

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος και την αξιολόγησή του, το εκπαιδευτικό εγχειρίδιο του MAC διατίθεται εδώ για τους μουσικοπαιδαγωγούς σε όλο τον κόσμο ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτό διαδικτυακά.

ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Το Music for Active Citizenship: a Young Music Mentors Program (MAC) είναι ένα έργο Erasmus+ που υλοποιείται στην Κύπρο και την Ελλάδα με εταίρους το Sistema Cyprus και το El Sistema Greece.

EU