Μια αξέχαστη εβδομάδα με τον Ronnie Morales

Ronnie Morales

Η συνεργασία μας με τη Βενεζουέλα ήταν πάντα σημαντική για εμάς ήδη από την αρχή του El Sistema Greece και είμαστε πολύ χαρούμενοι κάθε φορά που έχουμε κάποιον επισκέπτη από το El Sistema, καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και στόχους.

Στο πλαίσιο αυτό, ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του El Sistema, Ronnie Morales μας τίμησε με την παρουσία του στην Ελλάδα παρακολουθώντας τα μαθήματα και τις πρόβες μας στο El Sistema Greece.

Ronnie Morales

Ο ίδιος επισκέφθηκε τα μαθήματα μουσικής και τις πρόβες των ορχηστρών μας και μοιράστηκε τα πολύτιμα σχόλιά του μαζί μας, δούλεψε με τους μαθητές μας στο ρεπερτόριό τους και μοιράστηκε την εμπειρία και τις γνώσεις του μαζί τους, βοηθώντας τους να βελτιώσουν την μουσική τους απόδοση και να αναπτυχθούν επαγγελματικά. Η διοικητική ομάδα είχε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα εργαστήριο από τον ίδιο σχετικά με αποτελεσματικά εργαλεία και πρακτικές στον τομέα της πολιτιστικής διαχείρισης.

Ronnie Morales

Από πολύ νεαρή ηλικία ως μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Simon Bolivar, ο Ronnie Morales έχει συμμετάσχει σε διάφορες περιοδείες και φημισμένα διεθνή μουσικά φεστιβάλ, σε περισσότερες από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, υπό την διεύθυνση διεθνούς φήμης μαέστρων όπως οι Gustavo Dudamel, Simon Rattle, Claudio Abbado, Christian Vásquez και Diego Matheuz, μεταξύ άλλων.
Εκτός από τη μακροχρόνια πορεία του σταδιοδρομία, η σύνδεσή μας με τον ίδιο είναι ακόμα βαθύτερη καθώς μας στήριξε στη δημιουργία του ακαδημαϊκού προγράμματος του El Sistema Greece και ήταν επίσης ο δάσκαλος του δικού μας καλλιτεχνικού διευθυντή και μαέστρου Jose Angel Salazar Marin.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την παρουσία του καθώς αποτελεί εξαιρετικό πρότυπο για τους μαθητές μας και ζωντανό παράδειγμα για το πόσες διαφορετικές πόρτες μπορεί να ανοίξει η μουσική.

Ανυπομονούμε ήδη για την επόμενη επίσκεψη!